The look Today


hade viljat ha på mig det här idag. skulle inte skada.

Idag var jag i skolan i en timme, hade körlektion, va på stan och nu sitter jag hemma. Måste ta tag i min hemtenta nu annars blir den aldrig klar!

Bild: jacka, T-shirt -
hmf.co.jp, kjol - net-a-porter.com, väska - givenchy, skor - scorett, mössa - houseoffraser.co.uk

IndiskaMakesWonderfulNecklaces


jag föll för detta halsband idag, men tyvärr när jag skulle köpa det hade mitt kort avmagnetiserats. Kul! fast det kanske var meningen för egentligen får jag inte shoppa, slängde ut för mycket pengar på smink o sånt. Men smink måste man ju ha....

99 kr kostar halsbandet iallafall, ska försöka lura min syster på att köpa det!

I Love H&M



Den här bilden såg jag hos alexandrastyle.blogg.se och måste ta o säga att H&M kommer att ruinera mig!...

Har precis tagit en paus från mitt hemtentaarbete, och vad passar då inte bättre än att drömma om alla kläder man vill ha nu....

Soon I will stand there and scream....



Idag provade vi våra studentmössor, kan inte fatta att man snart står där med mössan på och skriker i full hals! Så därför är det bäst att ha så roligt man bara kan det här sista året, för snart slår vuxenvärlden upp sina portar!

I´m happy


Sitter och skriver en hemtenta i Internationell Ekonomi som ska vara inlämnad i slutet av veckan. Det ör lite svårt att veta vad man ska skriva, men mig gör det inget för jag skriver med ett leende iallafall. Vet inte vad det är med mig men glad är jag iallafall!

Nu halv 8 hos mig!


Do you remember?



Iskallt ute idag! har stått ute på stan med kundundersökningar för PO.P både idag o igår, så nu är jag lite frusen. Vill ha tillbaka värme o bara ben, men nu närmar sig istället en tid med varma jackor o vantar....

Ordning & Reda


Är det i mitt rum just nu, har hunnit städa, räkna matte, läsa psykologi, leta fakta till ett skolarbete o läsa på stranden på denna lediga dag. Apropå ordning & reda så är jag väldigt inne på att köpa mig en, ja vad kan man kalla det... en genomskinlig partyväska kanske (se ovan). Tycker de är otroligt fina!

INSPIRATION



Jag vill ha ett par skinnbyxor...!

Snart blir det halv 8 hos mig, idol, skånefruar och kungarna av Tylösand...pjuhh det va mycket!

Olivia Palermo



Underbara kläder....  Vill ha!

Bild: lånad från www.columbine.freshnet.se

Filippa K



Hade inte skadat att ha på sig det här idag. Från Filippa K

It´s here, You can´t run away



Hösten är här, saknar våren och sommaren. Vill ha värme inte kalla vindar och regn!

Efter skolan idag tog jag en liten nap, var så himla trött, måste vara efter helgen för sjuk det tänker jag inte bli.

Nu Ullared!

HOME



Nu är jag hemma igen efter en riktigt lyckad helg nere i skåne/blekinge. Mycket skratt hela helgen lång!

Nu the hills,sen the city och sist måste jag plugga. Röstat har jag redan gjort....

Road Trip



Körningen idag gick bra, var lie nervös. Imon sticker jag och 3 härliga tjejer till på road trip ner till Skåne. Ska bli härligt!

Love the Look



Älskar Olivia Palermos look. vardagligt men ändå uppklätt!

Idag har vi haft redovisning för Hotell Savoy i B-aulan. Det var lite smånervöst men gick ändå kanon. tror jag börjar få bort min rädsla för att stå inför folk. Tidningen är klar också, ska få se allt imon. det ska bli spännande, hoppas bara allting sitter på rätt plats, vill ju inte lämna en halvtaskig tidning till Hotell Savoy!

Nu är jag anmäld till högskoleprovet, så då ses vi den 23 oktober!

Seril necklace


Idag var vi ute på bonnberget. Lite halvtråkit. men nu har man gjort det iallafall, så det är bara att lägga i mappen ERFARENHETER... Nu blir det halv 8 hos mig, och medan jag tittar på det kan ni titta på detta halsbandet från indiska 129 kr, inte alls farligt tycker jag!

Sunday style


såhär skulle inte skada att gå runt i idag! snart börjar the hills, jippi

11 september 2010



alla vet vad som hände den 11 september 2001. Ha en tyst minut för alla som dog den dagen.

Idag är jag lite slö, och har ont i fötterna tror jag har en stukning på ena foten, dansade hela natten lång igår! Ikväll blir det soffan o filmtime...

Marja bli min...


Fin blusklänning som heter marja från monki. Vill ha! 400 kr

Nu blir det halv 8 hos mig...

"...and we created a dream..."


" And then the phone rang. I said Hello, Hello? And it was H&M on the phone. I thought, H&M? They actually told me, " Alber you make so many people dream in fashion. Let´s try to see if you can´t translate that dream to a bigger audience".

"And we created a dream and I hope it makes you feel good. Just take a floral dress, take a tuxedo. Just enjoy this kind of tulle and T-shirts and printed dresses. We wanted to have more people around the world be able to afford it. And that´s why i was behind the project and I hope you like it."

Se videon på H&M.
Det här sammarbetet kan bara inte misslyckas!

I WANT



har letat efter ett par perfekta mörkblåa skor, och när jag kikade in på
www.emsedge.freshnet.se fick jag se att H&M kommer ut med ett par vecka 45. det ska läggas på minnet!

Shopping



Idag har jag hunnit med skola, bankmöte och shopping. Inhandlade denna fina poncho/kofta (hittar inget ord) fast i svart från Åhlens. den är så himla skön och fin, egentligen skulle jag vilja ha den beiga men den var slut!.... 199 kr fattigare men dessto mer positiv till hösten

Imon blir det skola, klippning & slingning och körskola.... det blir väldigt tajt i schemat!

Bild: hannajohn.streetstyle46.se


I`m sorry but I don´t know how to say it



......

I`m sick but I`m getting better



Har haft en miniförkylning denna helg, började i fredags med halsont och hosta och allmänt sjuktrött. Sov 14 timmar den kvällen. I natt sov jag lite mindre, hostade mig igenom hela natten. Idag börjar det bli bättre, bara en jobbig gubbhosta kvar. Så förhoppningsvis var det bara en tredagarsförkylning, som iallafall jag brukar drabbas av... Jag ska iallafall vara frisk denna vecka!

Fall colours



Vill ha, älskar höstens färger!

Bild:
blus, väska, armband, skor, halsband - net-a-porter, kjol - mulberry, ryggsäck - nordstrom.com , bälte - asos.com, handskar - pierotucci.com, prickigt linne - myshape.com, blus, väst - hfm.co.jp, jacka - loefflerrandall.com

RSS 2.0