Valborg



För er som inte vet vad ni ska ha på er ikväll kommer här lite inspiration! Lägg till massa armband och en skinnjacka så är outfitten klar för sista kvällen av april,  för sen kommer underbara maj- månad och tar över som kommer bli lika med en dyr månad men sånt får man ta!

ciaooo

Bild: sartorialist.com

Matthew Williamson 2


Ja nu är det dags igen, den 14 maj släpps Matthew Williamson sin andra kollektion på H&M... så om ni inte fick ta på nåt förra gången har ni alltid chansen nu! jag själv vill ha det här linnet, passar perfekt till ett par ljusa slitna stuprörsjeans och gladiatorskor och bruna ben. Men man får vänta två veckor till. I väntan på det sitter jag just nu och äter jordgubbar och kolasås, det är mums det!

Ta det nu lugnt där ute i
Valborgsfirandet!

ciaooo

Gothenburg: Here I come



Jippi! säger bara tre saker Shopping, shopping, shopping!

Bild:
polyvore.com Lovisa Burfitt

Dagens vill ha!



Bild: chiffong curve wrap dress från www.chicy.se

Go`morron, Go´morron


Det här är ett tidigt inlägg, har precis ätit frukost, tänkte ta o göra mig iordning för dagen. Helt underbar dag kommer det bli med sol och shopping! ni vet väl att det ska bli 23 grader så njut, för i sommar blir det väl bara regn, regn och åter regn! ne nu ska jag ta o duscha.

ciaooo

Bild: www.johnpaulthurlow,blogspot.com

Flower Power



Ja det är som jag brukar säga: flower Power. Tänkte börja med att nån dag i veckan skriva ett bloggtips!...så den här veckan får det bli www.whowhatwear.com där hittar man olika stiltips, så att man får lite ideér om vad man ska ha på sig.

check it out!

Cover Girls



Åt för en stund sen, ska nog ta o sätta mig framför tv:n för att bli en soffpotatis! Men de gillar ja...

ciaooo så länge

Bild:
Numero Magdalena Frackowiak, Vouge espana och Mixtie Carmen Kass.

Inspiration



Bild: Dagens outfit/ www.stockholmstreetstyle.se

Stövlar+ vår = no, no, no



Fattar inte varför vissa fortfarande envisas med att ha på sig stövlar. Det är faktiskt vår nu med 20 grader!

Det är ungefär som med vinterdäck, det finns ett speciellt datum när man ska byta ut dem mot sommardäck!... Nu är det slutet av april så snälla byt ut era stövlar mot ballerina eller tygskor. Snälla!

ciaooo

Men hallå!?...



var sjutton är solen?...jaja det är väl ingenting att göra åt. Nu blir det  fikadags!

ciaooo

bild: Nicole Richie

det har börjat!...



ja shortssäsongen har äntligen börjat, satt ute i solen hela dan i gamla avklippta jeans som blivit till shorts, och ett randigt linne från H&M. Det ricktigt gassade, men det tackar vi inte nej till. Som tur är kommer det se ut så hela helgen...me like!

ciaooo

Bild: Ashley olsen

too skinny?...



Kollade för en stund sen på veckans The City, där Alli anklagades för att vara för smal och kanske skulle söka hjälp för det! Det gjorde henne sårad och det gjorde i min tur förbannad, för bara för att man är smal betyder inte det att man har ätstörningar! Visst det är många som har ätstörningar och inte mår bra, det är väldigt hemskt men det betyder inte att alla har det, man kan vara smal p.g.a. gener eller att man har för hög ämnesomsättning... Jag har själv ganska hög ämnesomsättning och har väldigt svårt med att gå upp i vikt, därför blir man ganska sårad när någon kommer fram och säger att man är smal, men att man kan äta pizza i en månad så att man går upp i vikt!...

Det är fel att säga så för man går ju inte fram till någon som ser ganska mullig ut och säger att hon/ han är tjock och borde banta!

Nej det gör du inte, så tänk på vad du säger nästa gång!

oj, det blev ganska personligt den här gången men det får ni leva med...

Chanel 2:55



Jag vill ha! ok den kostar 13 000 kr  vilket låter ganska mycket men en miljon lire låter ju faktiskt också mycket. Och det är ju bara några kronor...Och som alla vet är ju en klassisk chanel 2:55 en väska som passar till allt.

Förresten vet ni vad Chanel 2: 55 står för? -- Jo, det står för att det var Coco chanel som gjorde väskan i feburari 1955! så ni som inte visste det innnan vet det nu!

Ciaooo

Veckans modestad


Är london baby. Londonstilen är ganska punkig men lyckas ändå pricka in helt rätt!  Se bara på kate moss.

Bild: gjord på polyvore.com

Hello



Äntligen fredag eller vad säger ni? Dagen har bl.a. bestått av nationella prov i eng. Gick ju inte så bra kan jag ju säga, har kommit på ett ganska stort fel jag har gjort, men men sånt får man ta. Till att hoppa till en helt annan sak är att jag är sugen på att köpa en trenchcoat. Kanske i grått eller den vanliga färgen beige, Men den ska isåfall vara kortare än den som Alexa Chung har på sig! Är ju inte direkt 2 meter! Kanke kan bli en födelsedagspresent till lilla mig, vem vet...

bild: Alexa Chung

Go´kväll



Sitter o kollar lite på reglerna för den nationella uppsatsen i eng. Känner på mig att det kommer gå skit! Men man får tänka på det värsta och hoppas på det bästa!....sen ska jag kolla på stockholm- arlanda, älskar Monica som har hand om vip... p.g.a av att hon är så dålig på det.!

Imorgon ska jag inviga min nya jacka som jag köpte förra veckan....

ciaooo

Rockstar!...



har precis ätit, måste gå o städa i mitt så kallade bombnedslagsrum innan mamma kommer hem! För om jag inte gör det är risken stor för ett tredje världskrig! så...

ciaooo

Längtar...



...till sommaren med sol, bad och underbara kläder och skor! Det är inte långt dit men jag vill att den ska vara här nu!

bild:
polyvore.com

Onsdag



Kom hem för ett tag sen efter att ha gått ut med lilla vovven...måste gå igenom mitt och E:s arbete innan det skickas iväg. Men nu. våffeltime!

Ciaooo

Bild: Lykki Li, ELLE. Lånad från www.fashiongirl.feber.se/

Kvällens vill ha


Från topshop. Nu ska jag ta o bre en macka o sen ska ja ta o ducsha. Måste även bestämma mig om jag ska behålla ett plagg eller inte. Jag är ju ganska känd för att köpa o sen lämna tillbaks, och att lägga undan kläder...jaja

ciaooo

En nyans av blå...



Dagen har sett ut såhär: var i skolan till klockan 11, åkte hem, gick ut me hunden, åt...och tillsist somnade ja i sägen!... inte så rolig dag men men.

A night out


idag har vi vart lediga så de blev plugg, godis och glass. Senare blir det project runway, me love!
´
bild gjord på
polyvore.com

ciaooo

Dagens vill ha


pyramid- high sandal boot från topshop 95 dollar. Jag vill ha! Nu ska jag äntligen sätta mig i solen lite och försöka få en vårbränna.

ciaooo

Grått!


Dagens vill ha



Fin topp från hm 298 kr. Skulle matcha den med ett par ljusa eller stuprörsjeans, ballerinas och rosa nagellack!

Nu är pizzan uppäten och skolarbetet är nästan klart! själv börjar man bli lite trött så vi säger nog ciaooo för den här dagen.

Inspiration



Enkelt men snyggt! Kom hem från träningen för ett tag sen, orkade mer än jag trodde, efter det blev det gossip girl. Får panik när det aldrig blir som man vill i det programmet! aja nu är det iallafall störtroliga wipeout...skulle vara kul att prova hinderbanan men skulle nog vara död innan boxväggen! men men imorgon är vi iallafall lediga och det ska firas med pizza.

Ciaooo

bild: Mary-kate olsen

Alexander McQueen



Jag vill ha en sån här skarf, den är helt perfekt inte för lång men inte heller för kort... Så den som vill kan ge den till mig när jag fyller år om exakt en månad - en dag!

Senare är det dags att träna igen, har inte tränat på 2 veckor, kommer nog att vara helt död efter det passet...men men

Veckans modestad


Pluggpause...



Sitter o kollar på modelville som är en reality spinoff- serie av topmodel, där bianca, dominique, fatima, lauren och renee får en andra chans att vinna 50 000 dollar och att bli representat för carol´s daughterCheck it out!

ciaooo

Front Row



Jag vill ha!

t-shirt 375 kr: www.bbook.se

Saturday



Idag är det plugg, plugg, plugg som gäller. Måste göra klart ett arbete, synd då att det är fint väder, för när man pluggar vill man hellre ha dåligt väder så att man inte missar några solchanser. ! men men

Dags att göra mig iordning...

Ciaooo

FridayFridayFridayFridayFridayFridayFridayFriday...



Äntligen fredag!.. har längtat hela veckan på att vara ledig igen även ifall vi nyss haft lov men jaja... Kvällen ska tillbringas framför filmen Australia och en skål med chips...

ciaooo

Whitney Port



Nu ska jag ta o kolla på ett avsnitt på underbara The City där Whitney Port är huvudpersonen...

P.S i förra inlägget skrev jag lite fel det ska vara Festival och inte feaval
. sorry

Ciaooo

Featival



Om jag skulle på festival i sommar skulle jag vilja se ut som nån av de är två tjejerna!...

Ciaooo

Hmm...?



I väntan på bättre tider så slänger jag in en bild på en paljettklädd modell!
.... var sjutton har jag lagt sladden då??

Paljetter från Bianco


Snygga balenciaga inspirerande gladiatorskor från Bianco. 659 kr kostar de för er som undrar.
Ne, nu ska ja ta o värma en kärleksmums till mig själv som jag ska ta o äta på, i solskenet!

ciaooo

Dagens outfit?...nee



Skulle tagit en bild på dagens outfit idag men jag glömde som vanligt bort det! Istället får man slänga in en gammal bild på Nicole richie i en ganska vardaglig men snygg outfit...

På bilden var hon påväg till en övningskörning då hon hade blivit fälld att ta ett nytt körkort p.g.a. en bilolycka. Så apprå på det så får ni se upp på vägarna för nu kommer ja!...

ciaooo

It´s all about the shoes...



Ett par färgglada skor kan piffa upp en hel outfit...

bild: sartorialist.com

Pochahontas gladiator


Bianco, 320 kr

Pink / Dark



Coola rosa solglasögon! Kanske inget vidare soligt väder ute nu men till sommaren kanske...

Nu unga mödrar.


Ciaooo


Jag ska hoppa nerför eiffeltornet....



svindlande högt! Att man kan göra så mycket bara för att få en bra bild...det skulle jag aldrig våga. Men tacka vet jag supermodellerna!

au revoir

Gardintyg??...


Idag har jag på mig min blommiga kjol från gina tricot och ett vitt linne.
nu är det dags för mat så

...ciaooo

Vill ha!


Fin väska från friis company

Vill ha!


Fin väska från friis company

Vårinspiration



Älskar hur dem blandar olika mönster och färger... ne nu ska jag kolla på ett avsnitt av The City.

Ciaooo

Coco Chanel




" Lyx måste vara bekvämnt annars är det inte lyx"
                                                                     Coco chanel

Randigt...



Bild: Nicole Richie

Veckans modestad



Första modestaden blir ...New York!

Bild skapad på
polyvore.com

Nästa vecka blir det...

Dagens tips



Fint halsband från lindex som man vill lägga händerna på!

bild lånad från
www.caroline.feber.se/

Glad Påsk


FIN!!...



Inte för att jag är en ringtjej men den här vill jag verkligen ha!

Från
asos

Påsktips



En perfekt klänning till påsk. Vill ha!

Från Asos, 366 kr

Påskinspiration



Årets första påskinspiration är riktigt färgrann och glad. Gillar hur hon mixat med färgerna men skulle tagit ett par andra skor.

Bild lånad från The Sartorialist

Dagens önskeoutfit



Ja, för att lyckas med dagens önskeoutfit behövs en pappa eller bror med riktigt bra stil!

bild lånad från
The Sartorialist.

Urban love



MQ:s nya kampanj kallas för Urban love, där fem stycken mer eller mindre kända par poserar i vårens kollektioner. Kollektionen består av festkläder som passar till partyn, bröllops- och studensfester. Kollektionen släpps idag!...

bild lånad från
MINOUTFIT.se/ Nyheter

Stilikon...



Audrey Hepburn är en klassisk stilikon. Nyckelplagg för audrey´s stil är båtringat, svartvitrandiga tröjor, platta ballerinaskor, sidenband i rosett runt midjan, den lilla svarta i ärmlös och svarta capribyxor. ciaooo

Spara eller slösa?...



Vill du spara eller slösa? bild lånad från www.pause.blaggarlinn.se

Dagens outfit...



Idag är det en ganska slapp dag som spenderats med Elvina. jeans cheap monday, grå tunn tröja gina tricot, converse, klocka ur&penn, örhängen en affär i borås.

Dagens vill ha outfit!...



Gillar den här outfitten, beror kanske på att jag just nu är i en randig period...ne nu ropar elvina på mig. Ciaooo
bild lånad från
sartorialist.com

Favorit!



Målar just nu ett till lager av mitt favorit nagellack från mavala, la paz 71 som kostar 45 kr och finns att köpa på åhlens.

I`m back...



Kom hem för ett tag sen från borås, blev lite glatt överraskad över utbudet! Kom hem med några fynd. ..Bilder kommer senare!





Borås



Tänkte ha på mig det här imorgon när jag ska till borås,,men men nu måste jag måla naglarna innan project runway börjar. Vi ses imorn kanske med några nya fynd som får plats i min nystädade garderob. ciaoo

Dagens vårtips



En snygg fransväska från kappahl 199 kr.

Vill ha!!



vill ha den här klänningen från bikbok. Passar perfekt till sommaren.

Påsklov



Slänger in en riktig vårbild på nicole richie...ne nu ska jag gå o göra mig iordning o sen ska jag sätta mig i solen! ciaoo

H&M



H&M 09

H&M



H&M 09

I´m a robot



Dagens tips: ett coolt halsband från bikbok 99 kr.

Dagens outfit?...



Ja, om jag skulle visa en dagens outfit så skulle jag vilja ha på mig det här idag, som passar perfekt till denna slappa söndag!..

Robinson




Ska sätta mig o kolla på robinson. Här kommer en lite robinsonispirerande bild från årets top model.

The City



Sitter o kollar på the city, älskar Whitney Ports stil. så här kommer ett ex på hur hon kan klä sig!
nadine silk blouse mytheresa.com, satine shoe boot brownsfashion.com, chanel bag shopstarstyle.com, necklace dorothyperkins.com

Enkelt men Snyggt



polyvore.com

Insperation



Lägg på en skinnjacka och det skulle bli perfekt! Bild lånad från stockholmstreetsyle.se

Dagens köp



Från bikbok, 49 kr

Me, me, me




Alltså den här bilden från bikboks stylebook är verkligen allt jag vill ha i sommar: svart, blommigt och randigt!

Kate moss




Såg att kate Moss kollektion för Topshop släpptes idag. Tyckte det inte fanns något speciellt men en sak var iallfall och det var den här fina sommarklänningen. Skulle vara perfekt till gladiatorsandaler o bruna ben till sommaren...

den kostar ungefär 400 kr, så er som vill ha den passa på!
ciaooo

SuperSweetSixteen


sitter o kollar på super sweet sixteen... om jag skulle ha en sån fest så skulle jag ha på mig den här knallrosa klänningen!

Gammelrosa...



tröja mytheresa.com, vintage ripped skinny jeans topshop.com, converseskor.

shopaholics

hola alla shopaholics, det här är en blogg om mode, insperation och helt enkelt kläder i mängder. Hoppas ni kommer att gill det.

Ciaooo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0