For the Wedding


Om jag skulle gå på något bröllop skulle det här passa bra. Annars funkar alltid långklänningar!

Nu börjar det snart!....

Dimblått



Finast igår var madeleine!... Går inte ens beskriva hur vacker klänningen och hon var. Allting passade henne så himla bra.

The Wedding



Snart är det dags för det kungliga bröllopet, längtar. Vill se klänningen, håret ja allt! Kollade ni igår på konserten? alla va så fina, Viktorias klänning kunde man ju dö för! Hon såg så lycklig ut. Tårarna kom i slutet, när barnkören kom... o då är det inte ens jag som gifter mig.

Another day have gone



Ännu en dag har gått då jag missat solens strålar. Men det gör inte så mycket, om en månad är jag på rivieran...!

Nu blir det den unga överklassen.

Kimmy Singlet


Det här ljusblåa linnet fick följa med hem från Monki. Riktigt fint till sommaren.

Back with many many memories



ja, nu var man tillbaka från underbara Göteborg! Och till alla er som tvekar när jag säger att jag ska flytta dit nån gång i livet kan bara sticka nånstans för jag blir bara mer och mer kär i den staden.

Men men,,, nu var man som sagt tillbaka mycke pengar fattigare men mycket rikare av kläder och minnen. Det blev bland annat ett babyblott linne, svarta haremsbyxor (
nej det är inte ett jättehäng i rumpan), två blusar och en klänning.

Önskelook


Perfekt shoppingklädsel för morgondagen.

Klänning, kavaj, väska - net-a-porter.com, skor - bluebanana.com, halsband - charmandchain.com,

Summer 2010



Soommmaaarrrlooooooooov! Var ute med klassen på bryggeriet och saltkråkan i torsdags, riktigt trevligt! i fredags var det dags för kusins student, kunde knappt hålla mig, vill också ta studenten.

Idag har jag hjälpt syster med att färga håret, och senare idag blir det att vattna blommor, skriva affärsidé och CV. Och sist men inte minst packa: för imon drar jag o syster till Göteborg... Sommarlovet börjar bra!

A lots have happened



Ursäkta den dåliga uppdateringen men har känts som jag haft prov stup i kvarten + att mina tjejkompisar överraskade mig med en helg av liseberg och shopping i Göteborg. Höjdrädd + bergodalbanor= skrik, så ni förstår nog när jag meddelar att jag har tappat rösten igen... men den kommer tillbaka mer och mer, tack o lov!

imon skolavslutning... fort har det gott men gudskelov vad underbart!

RSS 2.0