Puderrosa


Älskar färgen, den känns så vårig.

Bild:
mirabella.jp

Vintage mint



Skola,skola, skola...det tar aldrig slut. måste ta tag i matte, engelska och administration. Men just nu orkar jag inte...våffla och film låter så mycket bättre!

So tired so



Känts som jag varit uppe i 24 timmar i streck just nu, blir att gå lägga sig direkt efter hollywood fruarna. Måste ju även passa på att tipsa om maria montazamis blogg http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami. Ni kommer inte bli besvikna!

Nu blir det att göra NP o sen blir det Top model...


ciaooo

Skormani


vill ha dessa skor, helt underbara! 900 kostar de så de får nog stå med på min önskelista. 1 månd nu sen är jag inte barn längre!

A wonderful weekend



har haft full rulle hela helgen, i fredags var det dags för 18- årsfest och igår var det 2010 års Tabergsmil, hade superkul och vi slutade på 154 plats av 300 lag så vi är jättenöjda, men nästa år ska vi satsa på topp 50!

Idag blir det att ta tag i naturkunskapen.
Genetik, not fun!

It´s time



nu är det dags att ta tag i min kondition så därför blir det att ut och springa. kommer nog att vara helt slut när jag kommer tillbaka.

Ciaooo

Otra día con sol



hann med lite ärenden innan jag åkte hemmåt. Och resten av dagen satt jag i solen, Underbart!

Nu blir det engelska och sen tv...

A flower ring



45 770 kr, lite väl saftigt!

Spring is in the air



äntligen börjar värmen stiga och solen glänsa. Men det största beviset på att våren är här är ändå min tjuvstart på ballerinasäsongen. Love it!

Nu blir det top model!

Ciaooo

Grey Friday



Har inte gjort någonting fram tills nu, så därför blir det dags att ta tag i sitt liv o gå ut med vovven. Lite nytta måste man ju göra här hemma!

Bild: style.com 


18:01



Arbetsförmedlingen hade inte så mycket information att ge, mest papper... Hann gå lite på H&M innan bussen gick, kom ut därifrån med en korallrosa kjol.

Nu måste jag börja lära mig hålla hårt i plånboken. Annars kan lyxfällan snart vara i hälarna!

Bild: jakjil

Dots and Stripes


Den här tunikan fick bl.a. följa med hem. Blir perfekt till sommaren, ska styla den med cykelbyxan och ballerinaskor.

Bild:
monki

Poor but Rich



Dagen i storstaden blev ett riktigt rån för min lilla plånbok men betydligt rikare för min garderob, och då menar jag två hattlådor, en topp, en tunika, cykelbyxor, armband, och hårband rikare.


Idag ska jag in till arbetsförmedlingen och få lite användbar information. Så nu blir det att göra sig iordning!

Last day of the easter



Och jag är sömnig, framförallt på vädret, ...boring! Men imorn drar jag iallafall till älskade Götet, då banne mig ska det vara fint väder!

RSS 2.0