Snow - crap, crap, crap


Hatar vinter! Det enda som är bra med vintern är julafton och nyår... inget annat. Resten är bara mörkt och kallt.

Drömmer mig istället bort i dem här skorna, vill ha, Från topshop.

Julaftonsklänning...?


Lite tidigt för att planera sin outfit på julafton men denna klänningen var väldigt fin. Ska kanske önska mig den till julstrumpan.

Nu står plugg hösgt på listan, tråkigt men ett måste, har nämligen en hemtentamen som ska vara inlämnad på tisdag, och lilla jag har inte ens börjat än...

Bild:bikbok 399kr.

En tripp in till staden



Har varit en stan en sväng, ska in snart igen, ska ha myskväll med systern min!

4 november


Idag kändes det nästan som vår ute, jättekonstig kontrast från igår! Har iallafall hunnit med o övningsköra, pluggat teori, jobbat med ett skolabete och även rensa alla mina kort på datorn. En ganska bra torsdag.


Bild: moni

Rain Rain Rain



Tråkit novemberväder ute, känns inte så härligt just nu att bo i Sverige. Är iallafall hemma från ett stormigt Göteborg, hittade inte så mycket, eller rättare sagt det jag hittade hade jag inte råd med. En clutch och en tröja fick iallafall följa med hem...

Underbara lov



Även ifall det är lov känns det som att man inte har hunnit med någonting idag, visst har jag hunnit med att övningsköra och börja jobba med ett naturkunskaparbete, men det är så mycket mer jag skulle vilja ha hunnit idag. Skönt blir det iallafall imon då jag tar tåget till Göteborg för en shoppingdag med min mamma o syster. Jeans står högst på min shoppinglista, får se vad jag kommer hem med.

RSS 2.0