Måndag



Det var lite hlavkyligt tidigare idag, men sen kom solen fram så då blev allt så mycket bättre! Idag har jag hunnit med att gå i skolan, på stan och vidare upp till körskolan. Har även hunnit skriva ett CV för framtida uppdrag...

Imon blir det tandläkaren, inte kul alls men vem vet de kanske för en gångs skull kommer bli en förändring i munnnen på mig!

The beginning of the end



Första skoldagen är avklarad, känns lite konstigt att vi snart tar studenten. innan jag åkte hem idag tog jag en sväng till H&M och självklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr utan inhandlade en väska. väl hemma tog jag en cykeltur med syster och hund runt sjöarn och på kvällen tog jag tag i min joggingkarriär, kändes väldigt bra!

Wanted



Vill ha den här kjolen, helt underbar är den!, nu är det bara en timme kvar till the hills börjar...

Fun, Fun, Fun



I fredags hade jag hur kul som helst, blev en utgång med härliga kompisar. väl hemma hände det som inte fick hända men som man kan skratta åt i efterhand! Imon klöser skolan fast i en med hårdnaglarna, mycket press men mycket roligt ska det bli med, det är ju som sagt sista året!

Alexa Bag


Ok, det är inte den äkta men för 599 kr kan den bli både min och din!...

Bild:
chapnlle.com

Sunday


Har hunnit övningsköra en sväng till stan o hem, gick riktigt bra idag. Idag är en sån där dag då man bara vill ligga i soffan med en filt o se på en film...få se vad jag gör.

Fredagen den 13:de


Look up! man vet aldrig vad som kan hända idag! jag skulle iallafall vilja ha den här klänningen ikväll, fredag den 13 eller inte.

Bild: monki

I som i Inspiration



Något sånt här skulle inte skada att gå runt i imon. Idag blev det en körning i stan. Lite scary var det!

Beatiful Bag


Från MQ. 999 kr tror jag den kostade.

I love spots



Första gången jag såg denna klänning blev jag kär men frustrerad när jag insåg att den inte fanns i min storlek, sä när den äntligen fanns i Borås kunde jag inte hålla fingrarna borta. Vips försvann pengar men som sagt en klänning rikare!

Bild: lånad från www.fashionfever.se

Boråslook


Idag inhandlade jag 2010 höstskor. De som liknar de på bilden, 800 kr fattigare men ett par skor rikare. Imon ska jag köra till Borås för shoppingdags. Önskar jag hade den här outfiten då!

Vill ha!



Denna jacka vill jag ha! Hoppas den blir min.

Mullvad


Det blev en hel del shopping igår, men har ju varit borta ett bra tag så det kunde inte hjälpas + att det har kommit in så mycket höstkläder som man vill ha! Köpte b.la. med mig en kavaj, väska (se bild), linne, klänning (som egentligen är en blus i str 44), t-shirt och en ring. Nästa vecka blir det att inhandla ett par skor.

Oh, what I hate rain, coldness and fall



Lider av efterdepresion av Kroatien. Vill tillbaka till värmen, att ligga i solen och läsa, bada i 29 graders vatten, delfinerna, glassen, brunbrända ben, prüsut (världens godaste skinka). Men framför allt... bara fly ifrån vardagen!

SWEDEN I´m back



Äntligen hemma från kroatien. Efter härliga 11 timmar försening  var vi äntligen i Sverige. Det hela berodde på ett fel på startmotorn, så istället för att landa halv ett i Sverige landade vi lite efter 11 i lördagsnatt. Jättekul!

De senaste dagarna har jag bara slappat, hämtat vovven och packat upp,,, mindre kul det sista.

Nu blir det fika!

RSS 2.0