A Really Good Evening



Det blev mycket skratt och prat igår på min o en kompis maskeradmiddag. Maten o lekarna blev toppenbra. Måste göras fler gånger!

Shoes


Vill ha!!!!! H&M

Now I Finelly Can Live Again



Matte C provet avklarat, o en hel vecka lov är underbart!

Hann ta en snabbvisit in på monki idag, måste tillbaka, fast jag ska ju till Göteborg på lovet så får se hur jag gör, man är ju inte gjord av pengar precis! Hann även köpa med mig lite smått o gott som behövs till kvällen, det vankas nämligen halloweenmiddag med några fiina vänner...


Söndag



Idag står tyvärr plugg högst upp på to-do-listan. Inget kul men ett måste!...

Trött o Sliten



Idag har man varit duktig o varit på högskolan och gjort högskoleprovet!... många timmar senare är jag just nu jättetrött och ska ta o ha en riktig myskväll...

Dagens önskelook



Olivia Palermo misslyckas aldrig med stilen, Just nu har jag lust att bara klippa av mig håret och färga det chokladbrunt!

Nu blir det att plugga...

Jacka


Vill ha en ny och varm jacka, denna från monki skulle bli perfekt. 800 kr.

Saturday



Hade en riktigt kul kväll igår med tjejerna. Kvällen startade i Tenhult och avslutades på Centrum. Så nu är jag trött och sliten, men måste börja med lite skolarbeten...

Hörde att det hade snöat igår, inte bra. Jag vill inte ha snö än på ett tag!

Ring


Fin ring från H&M, kommer ut i veckorna närmast.


Bild: alexandrastyle.blogg.se

On the hunt



Jag är på jakt efter ett par snygga skjortor som faller snyggt, ovan är ett liknande exempel som jag tänker på fast jag vill att det ska falla snyggare nertill. Får se ifall jag hittar det jag söker.

Tisdag


Sen jag kom hem har jag bara läst modetidningar o pysslat lite, ingenting mer, men det är underbart att ha ett par såna dagar ibland.

Zara



Kläder från zara, måste åka till Göteborg snart!

Sitter och läser igenom Rättskunskapen som vi har till imon... ska kolla på kungarna av tylösand sen med.

17:02



Ska ta tag i min natur nu och sen får det bli att kolla lite i rättskunskapen... tråkig onsdag!

It´s all about the back


vill ha den hör klänningen från shopnastygal.com, 48 dollar, eftersom den svenska kronan idag är så stark kanske man ska ta o passa på. Vi får se.

Förresten har ni ätit några kanelbullar? det har jag, på IKEA för 5 kr, billigt och gott ska det va!


One step closer


Yes, jag klarade halkbanan, trodde allvarligt att jag skulle bli en av få som skulle kugga, var jättenervös innan. men nu i efterhand var det inte så allvarligt som jag trodde. Halkbanan klar betyder att jag är ett steg närmare mitt körkort!

Ikväll blir det topmodel och new york fruar.

Oktober....



Ännu en dag i Oktober månad. Det känns som om våren inte är här på långa vägar, vintern känns mycket närmre. Vill ha tvärtom!

Sitter med hemtentan, känner mig inte nöjd där heller. Men jag orkar inte skriva mer.

Hope There Is Someone



Känner mig lite halvnere idag, kan vara att det är ocktober och därmed också höst eller nåt annat. Sitter därför o lyssnar på det här om och om igen:  http://www.youtube.com/watch?v=ycAeP_Mv5lE. Kanske måste ta tag i min hemtenta men jag orkar inte...

RSS 2.0